Fri fragt over 500 kr. • Hurtig levering • Glade kunder er det vi lever af!

Profil

 

Minatol ApS er et veletableret og innovativt handelsfirma, der siden 1975 har distribueret og solgt rengøringsrekvisitter. Vi importerer fra førende europæiske og asiatiske producenter og besøger fabrikkerne, der producerer for os, for at tjekke både kvalitet og arbejdsforhold.

 

Vi har stort fokus på bæredygtige produkter og vores sortiment af produkter i genanvendt plast og glas bliver større og større. Vi har fået udviklet både lugtfjernere og wc blokke med naturlige bionedbrydelige ingredienser og gør meget for at undgå indpakning i plastik, medmindre det er genanvendt. Desuden er alt vores professionelle papir, skumvaskeklude og en del håndsæber svanemærkede, så de sætter mindst muligt aftryk på klimaet og miljøet og er skånsomme for brugerne.

 

Microfiberklude, som bliver produceret i Kina, har fået Global Recycled Standard Certifikation. Det betyder at kludene består af mindst 20% genanvendt materiale, at producenten har ordentlige arbejdsforhold og at der er helt styr på sikkerhed og sundhed for de ansatte.

 

For at begrænse co2 udledningen handler vi ved fabrikker i Europa når det er muligt, transporttiden er begrænset og vores samarbejdspartnere i EU er dygtige og hurtige til at omstille til klimavenlig produktion.

 

Den ekspertviden vi har om rengøringsartikler efter mange år i branchen, er en stor fordel for dig. Vi rådgiver gerne og altid gratis, så du får de rigtige produkter til dine kunder.